Klanten beoordelen ons met een 9,5
Gratis bezorging in Nederland vanaf €40*
Shop online of bezoek de woonwinkel in Heemskerk
Extra opties
Alleen exacte matches
Zoek in titel
Woontrend | 15 okt ’23

De schoonheid van de natuur

De natuur is een bron van inspiratie voor het interieur. Het brengt rust, sereniteit en een gevoel van harmonie in onze leefruimtes. Als je op zoek bent naar manieren om de schoonheid van de natuur naar binnen te halen, dan zijn het de materialen (mango)hout en wol die perfect in dit plaatje passen.

Mangohout: warmte en karakter

Mangohout is een opmerkelijk materiaal dat steeds populairder wordt. Deze houtsoort wordt gewaardeerd vanwege zijn duurzaamheid, prachtige nerfpatronen en warme kleurvariaties, variërend van zachte tonen tot diepere, rijke tinten. Een zwevende wandplank gemaakt van mangohout is een fantastische manier om dit materiaal in je interieur te integreren. Wat deze planken echt bijzonder maakt, is dat ze de natuurlijke vorm van het hout volgen, waardoor elke plank uniek is. Dit geeft je interieur een organische uitstraling.

Wol: Natuurlijke eenvoud

Om de natuurlijke sfeer compleet te maken, is het gebruik van wol een geweldige keuze. Wol is een natuurlijk materiaal met warme textuur en aardse uitstraling. Het voegt eenvoud toe aan je interieur en zorgt voor een interessant contrast met hout. Een geweldige manier om wol in je interieur op te nemen, is door middel van een vloerkleed.

Een salontafel gemaakt van mangohout is een waar kunstwerk. De houtnerf en kleurschakeringen van mangohout zijn prachtig om te aanschouwen. Elke tafel heeft zijn eigen variaties in kleur en patroon. Je kunt er niet omheen om verliefd te worden op de diepe, warme tinten die de natuur ons biedt.

Wanneer je natuurlijke materialen combineert in je interieur, creëer je een ruimte die ademt en leeft. Het zal je laten genieten van de pracht van de natuur om ons heen.

Heb je vragen over deze blog? Of heb je behoefte aan (gratis) interieuradvies om bijvoorbeeld het echte ‘thuiskomen-gevoel’ te creëren? Laat je inspireren door onze blogs of stel je vraag aan onze interieurstyliste, zij helpt je graag!

Meer inspiratie vind je via onze social media kanalen