Klanten beoordelen ons met een 9,5
Gratis bezorging in Nederland vanaf €40*
Shop online of bezoek de woonwinkel in Heemskerk
Extra opties
Alleen exacte matches
Zoek in titel

Veilig betalen

Bij Home67 gebeuren alle betalingen binnen een beveiligde betaalomgeving. Onze betalingspartner SISOW waarborgt je veiligheid met een SSL-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk tijdens het afrekenen. Dit is een sterke vorm van encryptie (versleuteling) die voorkomt dat kwaadwillenden je gegevens kunnen gebruiken.

Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf aangeven op welke wijze je wilt betalen. Je kunt kiezen uit alle gangbare manieren:
iDeal is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Je rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van je eigen bank.
– Als je een PayPal-rekening hebt, kun je je bestelling betalen met PayPal. Je PayPal-account koppel je eenvoudig aan je betaalrekening of creditcard. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht.
Bancontact is de bekendste online betaalmethode in België. De betaling wordt afgerond in de eigen internetbankieromgeving.
– Met Klarna kun je je interieurproducten ontvangen en later betalen. Kies voor de optie “Klarna: Pay later” in de winkelmand en krijg de mogelijkheid om tot 14 dagen na levering te betalen. Klarna maakt gebruik van geavanceerde beveiligingstechnologieën om je persoonlijke en financiële informatie te beschermen. Je kunt met een gerust hart bij ons winkelen.

Contact

Heb je het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Wij helpen je graag verder!
 • Bel ons

  Wij zijn bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag tussen 7:00 en 17:00 en op dinsdag en donderdag tussen 08:00 en 17:00 uur.

  Telefoonnummer:
  0251 76 90 41

  Heb je een vraag over je bestelling? Houdt je ordernummer bij de hand, zodat wij snel de bestelling terug kunnen zoeken.

 • Chat met ons

  Wij zijn bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag tussen 7:00 en 17:00 en op dinsdag en donderdag tussen 08:00 en 17:00 uur.

  Klik rechtsonder op de tekstballon om een chat te starten.

 • Stuur ons een e-mail

  Wij streven ernaar binnen 2 werkdagen je e-mail te beantwoorden.

  E-mailadres:
  info@home67.nl