Klanten beoordelen ons met een 9,5
Gratis bezorging in Nederland vanaf €40*
Shop online of bezoek de woonwinkel in Heemskerk
Extra opties
Alleen exacte matches
Zoek in titel

Vitrinekasten

Een vitrinekast is erg handig in je woonkamer of keuken. De kasten zijn (deels) open, zodat je de optie hebt om spullen uit het zicht te leggen.

Filter
Sorteren

Vitrinekasten van Home67 - Zwarte vitrinekasten voor extra opbergruimte

Ontdek onze collectie zwarte vitrinekasten bij Home67. Gemaakt van metaal en bieden ruime opbergruimte voor jouw favoriete items. Creëer een opvallend display en houd jouw spullen georganiseerd.

Onze zwarte vitrinekasten zijn een tijdloze keuze die naadloos aansluit op verschillende interieurstijlen. Met glazen deuren aan de bovenkant kun je jouw favoriete items tentoonstellen, terwijl de dichte deuren aan de onderkant zorgen voor een opbergplek voor spullen die je liever uit het zicht wilt houden. Deze combinatie van glas en dichte panelen geeft de vitrinekast een stijlvolle uitstraling.

De vitrinekasten zijn verkrijgbaar in twee breedtes: 80 cm en 120 cm. Of je nu een compacte oplossing nodig hebt voor een kleinere ruimte of een ruimere kast voor meer opbergruimte, we hebben opties die aan jouw behoeften voldoen. Gemaakt van hoogwaardig metaal zijn onze vitrinekasten duurzaam en stevig. Ze bieden niet alleen een opvallend display voor jouw favoriete items, maar ook ruime opbergruimte voor boeken, servies, woonaccessoires en andere waardevolle bezittingen. Zo kun je jouw spullen georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk houden.

Bij Home67 streven we ernaar om vitrinekasten aan te bieden die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel zijn. Ontdek onze collectie zwarte vitrinekasten en creëer een opvallend display en een georganiseerde opbergruimte in jouw interieur.