Klanten beoordelen ons met een 9,5
Gratis bezorging in Nederland vanaf €40*
Shop online of bezoek de woonwinkel in Heemskerk
Extra opties
Alleen exacte matches
Zoek in titel
Vloerkleed Ramos Rond ø200 cm
Inspiratie | 1 OKT ‘21

Ronde vormen in het interieur zijn helemaal in!

De koudere maanden van het jaar staan weer voor de deur. De dagen worden korter en de temperatuur gaat dalen. Waar we in de lente- en zomermaanden het liefst een licht en fris interieur hebben, zijn de herfst en de winter de seizoenen van warmte en gezelligheid. Daarom is dit het ideale moment om je huis een kleine make-over te geven. We duiken samen in de interieurtrends die een grote rol spelen voor de aankomende maanden. Elke week verassen we je met één van de interieurtrends voor het najaar van 2021. Lees je mee?

Interieurtrend 1 – Ronde, organische vormen

Je ziet het overal: ronde en organische (natuurlijke) vormen in het interieur. Het is wederom een interieurtrend die we ook in 2021 weer veel voorbij zien komen. Wat maakt deze interieurtrend nou zo geliefd? Ronde, natuurlijke vormen doorbreken de strakke, rechte lijnen (die we altijd gewend waren) in huis. Het geeft de ruimte een zachte en vriendelijke uitstraling. Dit is ook precies waar we tegenwoordig steeds meer behoefte aan hebben: meer zachtheid en comfort om ons heen.

Met ronde vormen kan je eindeloos variëren. Denk bijvoorbeeld aan meerdere ronde salontafels bij elkaar. Het handige van ronde salontafels is dat je deze vaak onder elkaar kunt schuiven en dat bespaart een hoop ruimte. Daarnaast heeft een ronde tafel ook geen scherpe hoeken, ideaal voor kinderen! Door meerdere salontafeltjes te combineren voeg je speelsheid toe aan het interieur. Een terugkerende interieurtrend in 2021.

Kussen Lenny Black 40 x 60 cm
Karpet Greenland 011 - Rond ø200 cm

Met ronde vormen kan je eindeloos variëren

Met accessoires haal je deze trend ook gemakkelijk in huis zonder dat je hiervoor een grote aankoop te hoeft doen. Denk aan ronde kussens van een zachte fluwelen stof, een stoel met een ronde leuning en een rond vloerkleed met speelse bloemenprint. Ronde vormen nodigen sneller uit om erop te gaan zitten of aan te raken!

Heb je vragen over deze blog? Of heb je behoefte aan (gratis) interieuradvies om bijvoorbeeld het echte ‘thuiskomen-gevoel’ te creëren? Laat je inspireren door onze blogs of stel je vraag aan onze interieurstyliste, zij helpt je graag!

Meer inspiratie vind je via onze social media kanalen