Over ons

Géén lange levertijden, een fijne service en kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Het is tijd om het binnen éxtra gezellig te maken en dat doe je met Home67! Maak kennis met Home67, een online woonwinkel met eigen showroom in Heemskerk, opgericht door twee broers vanuit een passie voor interieur. Een interieur creëren waar jij blij van wordt en waarin jij je helemaal thuis voelt, dat is onze missie! 15 jaar geleden is het begonnen met de verkoop van vloerkleden en woonaccessoires. Vanuit hier is het merk Home67 ontstaan en is het assortiment uitgebreid naar een grote collectie die bestaat uit tafels, stoelen, kasten, banken, vloerkleden, verlichting en woonaccessoires. Wij verdiepen ons in de laatste trends op het gebied van interieur en vertalen dit naar een eigen ontworpen collectie. Kenmerkend zijn de stoere designs, gemaakt van materialen van een hoogwaardige kwaliteit, waaronder metaal en mangohout.

Ben je op zoek naar een toevoeging voor in huis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Géén lange levertijden, een fijne service en kwaliteit tegen een scherpe prijs. Daar staat Home67 voor. Onze gehele collectie is verkrijgbaar via www.home67.nl.

Wil je graag de producten in het echt ervaren? Kom gezellig langs in onze showroom in Heemskerk, Ambachtsring 23K. Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. Je kunt vrij inlopen, een afspraak maken is niet nodig! Op zaterdag is de showroom alleen te bezoeken op afspraak.

Dennis Oprichter & Eigenaar
Dennis
Richard Oprichter & Eigenaar
Richard
Erjan Bedrijfsleider
Erjan
Bryan Transport & Logistiek
Bryan
Tess Backoffice & Sales
Tess
Gioya Branding & Marketing
Gioya
Bart Webdeveloper
Bart
Saskia Finance
Saskia
Marcella Stylist & Fotograaf
Marcella