Klanten beoordelen ons met een 9,5
Gratis bezorging in Nederland vanaf €40*
Shop online of bezoek de woonwinkel in Heemskerk
Extra opties
Alleen exacte matches
Zoek in titel
Inspiratie | 15 OKT ’21

Najaar-proof: Het knuffelbare interieur

De koudere maanden van het jaar staan weer voor de deur. De dagen worden korter en de temperatuur gaat dalen. Waar we in de lente- en zomermaanden het liefst een licht en fris interieur hebben, zijn de herfst en de winter de seizoenen van warmte en gezelligheid. Daarom is dit het ideale moment om je huis een kleine make-over te geven. We duiken samen in de interieurtrends die een grote rol spelen voor de aankomende maanden. Elke week verassen we je met één van de interieurtrends voor het najaar van 2021. Lees je mee?

Interieurtrend 3 - knuffelbaar interieur

Als de blaadjes van de bomen vallen is er niets lekkerder dan binnen zitten! We zoeken dit seizoen echt de gezelligheid weer op en verlangen in deze maanden vooral naar een knus en warm interieur. De ideale interieurtrend voor het najaar is het ‘knuffelbare’ interieur. Veel kussens, ronde vormen, zachte stoffen en hoogpolige vloerkleden passen bij deze interieurtrend.

De inrichting van de slaapkamer vormt een steeds belangrijker onderdeel van je interieur. Logisch; je brengt er immers vele uren per dag door. Je slaapkamer is de plek waar je tot rust komt. Eenheid in je interieur brengt die kalmte en zorgt ervoor dat je uitgerust aan de dag begint. Met deze interieurtrend maak je je slaapkamer nóg aangenamer.

Kussen Donsie White 60 x 60 cm
Kussen Donsie White 60 x 60 cm

Kies bij deze trend een rustige basis in bijvoorbeeld wit, zand en beige tinten en vul deze aan met de warme materialen. Zo kun je ook nog eens wisselen en bijvoorbeeld in het voorjaar voor frisse kleuren kiezen. Naast neutrale kleuren mogen onweerstaanbaar zachte materialen ook zeker niet ontbreken in een najaarsinterieur. Een interieur dat aaibaar, vriendelijk, zacht en comfort geeft, sluit helemaal aan bij de behoefte aan een warm thuis. En daar horen zachte stoffen helemaal bij! Warme materialen kunnen op diverse manieren terugkomen. Denk aan een hoogpolig (fake)fur vloerkleed wanneer je uit bed stapt, knuffelbare kussens of een nachtkastje gemaakt van hout. Met deze aanpassingen creëer je in een handomdraai een interieur dat warmte en gezelligheid uitstraalt!

Nachtkastje Lucas
Home67 Set - 1x Vloerkleed Jim 160 x 230 cm + 2x Kussen Jim - Cream

Een interieur dat aaibaar, vriendelijk, zacht en comfort geeft, sluit helemaal aan bij de behoefte aan een warm thuis

Heb je vragen over deze blog? Of heb je behoefte aan (gratis) interieuradvies om bijvoorbeeld het echte ‘thuiskomen-gevoel’ te creëren? Laat je inspireren door onze blogs of stel je vraag aan onze interieurstyliste, zij helpt je graag!

Meer inspiratie vind je via onze social media kanalen