Klanten beoordelen ons met een 9,4
Gratis bezorging in Nederland vanaf €40*
Shop online of bezoek de woonwinkel in Heemskerk
Extra opties
Alleen exacte matches
Zoek in titel
Advies | 25 AUG ’21

Interieuradvies bij Home67

Ga je binnenkort verhuizen? Of kan jouw huidige interieur wel een upgrade gebruiken? Heb je wel ideeën, maar weet je niet hoe dit gecombineerd kan worden tot een geheel? Kiezen uit zoveel woonstijlen en materialen is een lastige opgave. Wat je vraag ook is, onze interieurstyliste Lizzy staat graag voor je klaar om je te helpen, antwoord te geven op al je vragen en jouw wensen te vertalen naar een passend interieuradvies.

Gratis interieuradvies bij Home67

Jouw persoonlijke smaak is van groot belang om een stylingadvies tot een succes te maken. Om een zo’n goed mogelijk beeld te krijgen van jouw wensen is het altijd handig om voorbeelden mee te nemen, zoals foto’s van de huidige situatie. Dit kan telefonisch of onder het genot van een kopje koffie in onze showroom in Heemskerk.

Wat hebben we van jou nodig?
– Een set foto’s met daarop jouw huidige interieur
– Voor welk type meubelen of woonaccessoires wil je graag advies ontvangen?
– Wat is jouw favoriete woonstijl?

Wat kan je van ons verwachten?
– Kleuradvies naar aanleiding van jouw uitgesproken wensen
– Een lijst met producten die bij jouw persoonlijke advies aansluit
– Een moodboard waar wij jouw wensen vertalen naar een (nieuwe) inrichting en styling

Ben je enthousiast geworden en heb jij hier behoefte aan? Neem contact met ons op, maak een afspraak en kom gezellig langs bij ons in de showroom in Heemskerk!

Naast het geven van interieuradvies, plaatsen wij ook regelmatig blogs voor meer inspiratie en tips. Zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste interieurtrends en weet je onder andere hoe je jouw woning passend kunt maken bij ieder seizoen. Nieuwsgierig? Neem snel een kijkje tussen onze blogs.

Meer inspiratie vind je via onze social media kanalen