Klanten beoordelen ons met een 9,5
Gratis bezorging in Nederland vanaf €40*
Shop online of bezoek de woonwinkel in Heemskerk
Extra opties
Alleen exacte matches
Zoek in titel
Inspiratie | 8 OKT ‘21

Dit is een blijvertje: Groen in huis!

De koudere maanden van het jaar staan weer voor de deur. De dagen worden korter en de temperatuur gaat dalen. Waar we in de lente- en zomermaanden het liefst een licht en fris interieur hebben, zijn de herfst en de winter de seizoenen van warmte en gezelligheid. Daarom is dit het ideale moment om je huis een kleine make-over te geven. We duiken samen in de interieurtrends die een grote rol spelen voor de aankomende maanden. Elke week verassen we je met één van de interieurtrends voor het najaar van 2021. Lees je mee?

Interieurtrend 2 – Groen in huis

Groen is een kleur die we op het moment veel zien en is daarmee ook een trend die al even duurt. Een leuke trend wat ons betreft! Wil jij ook graag wat meer groen in huis? Home67 geeft je tips om je hierbij te helpen!

De kleur groen staat voor evenwicht, groei en balans. De kleur heeft een rustgevende en ontspannende werking en geeft ons kracht en energie. Groen is er natuurlijk in veel tinten. Appeltjesgroen, felgroen, donkergroen, vergrijsd groen. Vandaar dat je deze kleur op vele manieren kunt toepassen in het interieur.

Om de eerste groene touch aan je interieur te geven, is het gebruik van planten een goede start. De bladeren geven letterlijk en figuurlijk wat meer leven in huis. Dit kunnen natuurlijk echte planten zijn, maar ook kunstplanten die niet meer van echt te onderscheiden zijn. Zet ze op de kast, hang ze op of zet ze in een mooie plantenbak, zoals Compluma of Faab. Zo waan je je binnen no-time in een groene oase.

Vloerkleed Juud Rond Groen ø200 cm
Vloerkleed Heris Green 10 - 70 x 140 cm

Houd je wel van groen, maar lukt het je zelfs niet om een cactus in leven te houden? Geen paniek: dan kies je toch gewoon voor groene meubels en accessoires? Zo heb je toch de groene kleur van buiten in huis. Door het combineren van verschillende groentinten met natuurlijke materialen, breng je je interieur echt tot leven, terwijl je er geen groene vingers voor hoeft te hebben. Ideaal!

Heb je vragen over deze blog? Of heb je behoefte aan (gratis) interieuradvies om bijvoorbeeld het echte ‘thuiskomen-gevoel’ te creëren? Laat je inspireren door onze blogs of stel je vraag aan onze interieurstyliste, zij helpt je graag!

Meer inspiratie vind je via onze social media kanalen