Klanten beoordelen ons met een 9,5
Gratis bezorging in Nederland vanaf €40*
Shop online of bezoek de woonwinkel in Heemskerk
Extra opties
Alleen exacte matches
Zoek in titel
Binnenkijker | 6 OKT ’19

Binnenkijken in het bohemian interieur van Strandpaviljoen Sout

Het is altijd zo leuk om te zien hoe de producten van Home67 een mooi plekje krijgen! Wij namen afgelopen week een kijkje bij Strandpaviljoen SOUT in Wijk aan Zee.

De relaxte sfeer en het bohemian interieur op valt direct op

Strandpaviljoen SOUT heeft uit de collectie van Home67 Dressoir Huub Hout 125 cm en Vakkenkast Huub Hout 80 cm staan. Bij het openen van de deuren van SOUT valt direct de relaxte sfeer en het bohemian interieur op. De vakkenkasten zorgen voor een overzichtelijk en ruimtelijk gevoel door de open vakken. Daarnaast past het materiaal metaal in combinatie met mangohout perfect in de kleurrijke, bohemien stijl van het strandpaviljoen.

Binnenkijken in het bohemian interieur van Strandpaviljoen Sout

Vakkenkast Huub

Binnenkijken in het bohemian interieur van Strandpaviljoen Sout

Vakkenkast Huub

Vakkenkast Huub kan ook mooie aanwinst zijn voor jouw bedrijf, restaurant, hotel, vergaderruimte of kantoor! Creëer bijvoorbeeld een aparte ruimte door een vakkenkast/ roomdivider midden in de ruimte te plaatsen of haaks tegen de wand. De open vakken van Vakkenkast Huub kunnen ingericht worden met spullen die dagelijks gebruikt worden, op deze manier is het overzichtelijk en binnen handbereik. Of stal bijvoorbeeld verschillende spulletjes uit die passen bij jouw bedrijf, voor een persoonlijke en gezellige touch!

Heb je vragen over deze blog? Of heb je behoefte aan (gratis) interieuradvies om bijvoorbeeld het echte ‘thuiskomen-gevoel’ te creëren? Laat je inspireren door onze blogs of stel je vraag aan onze interieurstyliste, zij helpt je graag!

Meer inspiratie vind je via onze social media kanalen