Veel gestelde vragen

Bestelling

Wat is de levertijd van een product?
Heeft u een bestelling geplaatst voor 14:00 uur, dan wordt deze dezelfde dag in behandeling genomen. Is het product op voorraad dan wordt deze ook dezelfde dag verstuurd. Voor enkele artikelen geldt een langere levertijd, bij ieder artikel staat aangegeven welke tijd voor het artikel van toepassing is. U ontvangt een Track & Trace code zodat u de bestelling kunt volgen. Ook kunt u ervoor kiezen om het artikel op te halen bij één van onze dropping points.

Kan ik ook buiten Nederland bestellen?
Voor het bestellen en leveren buiten Nederland kunt u contact met ons opnemen zodat wij de bijkomende kosten kunnen bereken.

Levering

Mijn bestelling is vandaag verzonden, wanneer kan ik het product verwachten?
Bestellingen die op werkdagen door ons zijn verzonden, worden vrijwel altijd de volgende dag geleverd (met uitzondering van zondag).

Mijn product is beschadigd geleverd, wat moet ik doen?
Heel vervelend! Neem z.s.m. contact met ons op. Het beste is een e-mail sturen naar info@home67.nl met daarin een paar foto's van de beschadiging. Vermeld altijd het ordernummer en uw naam. We nemen daarna binnen 24 uur contact met u op en zorgen dat het wordt opgelost!

Retourneren

Het bestelde product voldoet niet aan mijn verwachtingen, kan ik het bestelde artikel retourneren?
Heel jammer dat het product niet bevalt. Natuurlijk bieden wij de mogelijkheid om je product te retourneren. Het is mogelijk om binnen 14 dagen je artikel te retourneren.

Product

Ik wil het product graag in het echt bekijken, kan dat?
U bent van harte welkom in onze showroom in Heemskerk (Ambachtsring 23K). De showroom is te bewonderen van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur. Op maandag, dinsdag & woensdag is het noodzakelijk dat u een afspraak maakt zodat we u persoonlijk kunnen begeleiden en adviseren. Op donderdag & vrijdag hoeft u geen afspraak te maken; u kunt gewoon binnenstappen!

Wat voor maat vloerkleed heb ik nodig?
Veel mensen twijfelen over de maat van een vloerkleed. De meest verkochte maat voor de zithoek is 160 x 230 cm. Heeft u een redelijk grote zithoek? Kies dan voor 200 x 280 cm.

Betalen

Welke betaalmogelijkheden bieden jullie aan?
Er zijn verschillende betaalmogelijkheden mogelijk. U kunt betalen met iDEAL en PayPal.