Onze showroom is open

Kom gezellig langs!

Voorzorgsmaatregelen coronavirus/COVID-19
Update: 15 oktober 2020

In deze onzekere tijden willen we je graag op de hoogte houden van hoe Home67 omgaat met deze situatie. Je bent welkom bij Home67 in Heemskerk! We hanteren de RIVM richtlijnen:
- We vragen je een mondmasker te dragen
- Desinfecteer je handen bij binnenkomst
- Houd 1,5m afstand

Ook vragen we je van te voren een afspraak te maken, zo zorgen we er samen voor dat je tijdens je afspraak onze showroom nog steeds veilig kunt bezoeken!

Showroom
In de showroom van Home67 maak je kennis met een selectie van onze bijzondere producten. Hier kan je een specifiek product zien, voelen en uitproberen, of laat je inspireren door ons assortiment.

Home67 Showroom
Ambachtsring 23K
1969 NH Heemskerk

De showroom is te bewonderen van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur. Een afspraak maken kunt u doen door contact met ons op te nemen (tel. 0251 76 90 41).Bestellingen
Je kunt 24 uur per dag shoppen op www.home67.nl. We bezorgen je bestelling zoals je van ons gewend bent, uiteraard met de voorzorgsmaatregelen van onze logistieke partners.

Blijf gezond en denk aan elkaar. Wij willen onze klanten blijven voorzien van mooie producten om het thuis éxtra gezellig te maken.

Team Home67

Slava Yurthev Copyright