Klanten beoordelen ons met een 9,4
Gratis bezorging in Nederland vanaf €40*
Shop online of bezoek de woonwinkel in Heemskerk
Extra opties
Alleen exacte matches
Zoek in titel
Inspiratie | 1 mei ’23

De meest populaire salontafels

De salontafel is een essentieel onderdeel van de woonkamer. Het is niet alleen een praktische plek om drankjes, boeken en de afstandsbediening op te zetten, maar het kan ook dé eye-catcher zijn in je interieur. Het kiezen van de juiste tafel kan best lastig zijn. Daarom helpen we je een handje en ontdek je hier de meest populaire salontafels!

Minimalistisch

De minimalistische woonstijl is de laatste jaren steeds populairder geworden. Als je op zoek bent naar een salontafel die past bij deze trend, kies dan voor een tafel met een strak en eenvoudig ontwerp.

Natuurlijke materialen

De voorkeur voor natuurlijke materialen in het interieur is ook erg populair. Kies voor een salontafel gemaakt van mangohout om deze trend ook in huis te halen. Dit zorgt direct voor een warme sfeer!

Multifunctionele tafels

De salontafel set is een geweldige optie voor als je op zoek bent naar een multifunctioneel meubel. Het mooie van twee of meerdere tafels is dat je deze gemakkelijk bij elkaar kunt zetten of uit elkaar kunt halen, afhankelijk van je behoeften op dat moment.

De ronde tafel

Doordat de ronde salontafel geen hoeken heeft, kun je er gemakkelijk omheen lopen zonder je te stoten. Bovendien biedt een ronde salontafel een mooi contrast met de rechte lijnen van het interieur. En heb je een wat grotere woonkamer? Kies dan voor een set ronde tafels voor een speelse uitstraling.

Meer inspiratie vind je via onze social media kanalen