Zwart in je interieur: zo doe je dat!

Zwart is een uitgesproken kleur. In eerste instantie zou je misschien denken dat de kleur het huis minder gezellig maakt, maar niets is minder waar.

Zwarte meubels kunnen de ruimte juist een enorme boost geven. Ze zijn tijdloos, stijlvol en vallen op. Kunt je wel wat inspiratie gebruiken? Zo bereik jij het gewenste effect met een zwart item in jouw interieur!


De kleur zwart springt eruit

Bestaat jouw interieur vooral uit lichte tinten? Voeg er een paar zwarte meubels aan toe! Vooral in een warm en licht kleurenpalet valt zwart extra op.

Of je nu kiest voor een groot zwart dressoir, een klein bijzettafeltje of een set mooie eetkamerstoelen. Zwart valt op, zwart springt eruit en steelt de show. Wat dacht je van een zwarte kast? Vooral een lage kast van zwart mangohout kun je vervolgens eindeloos blijven stylen met je favoriete decoratie.


Zwart voor een tijdloos interieur

Met een paar nieuwe accessoires kun je jouw tijdloze zwarte meubel een volledig andere uitstraling geven. Heb je een nieuwe interieurtrend op het oog? Of verandert het seizoen? Kies er dan voor om een aantal accessoires te vervangen. Denk aan een nieuwe lamp op het dressoir of een andere accentkleur in de vakkenkast. Op die manier verander je gemakkelijk van stijl, zonder je meubels te hoeven vervangen.


Zwart is makkelijk te combineren

Zwart is een kleur die je niet snel zat wordt en die je makkelijk mixt en matcht. Kies je voor zwarte meubels, dan weet je dat je daar jaren van gaat genieten. Mis je toch wat kleur? Een grote kleurrijke vaas met bloemen of een opvallend schilderij maakt al het verschil.

Met kleur moet het zeker goed komen, want bij zwarte meubels springt een accentkleur er helemaal uit.

Shop the look
Kast Raya