Back to Basic: Woontrend 2020

Dé interieurtrend van 2020: Back to Basic!

Back to Basic

Deze trend zit voornamelijk in ons gevoel. Onze betrokkenheid bij het milieu en het thema duurzaamheid heeft zéker ook effect op de kleuren en materialen die we toepassen in ons interieur. Veel populaire natuurlijke materialen kennen we al, zoals: hout en jute. In het komende seizoen zullen rijke textuuruitingen nóg meer het thema zijn. Denk aan fluwelen bekleding, natuurlijke wand bekleding, riet en jute. Mensen voegen deze natuurlijke elementen toe in hun interieur om op deze manier meer bewust bezig te zijn met de natuur.

Back to Nature

Doe een stap terug en vind de rust in huis in de woontrend: Back to Basic. Laat je inspireren door het alledaagse en ontdek de schoonheid in de kleine dingen. We trekken ons terug uit de digitale bubbel en schenken aandacht aan elkaar én de planeet in het basic interieur. Rustieke, doorleefde meubels en het gebruik van mangohout. Pure accessoires als souvenirs van gemaakte reizen en droogbloemen verwarmen het interieur. Zachte aardetinten en terra kleuren zijn onmisbaar in de Back to Basic woontrend van 2020. En laten we vooral de velvet trend niet vergeten! Deze trend dragen we al een paar jaar bij ons en hij blijft ook in 2020 sterk. Deze luxe ogende bekleding is een prachtige match samen met de natuurlijke- en industriële trend. Een velvet fauteuil, eetkamerstoelen of pak het subtiel aan en begin met een paar velvet kussens op de bank. Hierdoor kan je op een simpele manier mee gaan met de nieuwste trends!

Back to Round

Ronde vormen in het interieur hebben we in 2019 ook al voorbij zien komen. Deze woontrend zet zich ook door in 2020. Heb je een rechthoekige bank en een rechthoekig vloerkleed, doorbreek de rechte lijnen dan bijvoorbeeld met een mooie ronde salontafel, een ronde poef of vergeet een rond vloerkleed niet. Een rechthoekige eettafel? Hang er een ronde hanglamp boven, voor een mooi contrast. Ronde vormen geven het interieur een speelse en verzachtende uitstraling!

Back to Home67

Hopelijk hebben we je met deze trendy tips inspiratie gegeven voor het nieuwe jaar. Maar de belangrijkste tip is: Voel je vooral thuis in je eigen huis en maak keuzes waarbij jij je prettig voelt. Heb je vragen na het lezen van deze blog? Of heb je hulp nodig van onze interieurstyliste? Stuur ons dan een berichtje!

♥ Team Home67