Geef eenvoudig kleur aan je interieur: Styling met kussens

Met kussens kan je het interieur tot een geheel maken, het is een ideale aanvulling en kan bepaalden kleuren in je interieur versterken. Het is dan ook heel erg leuk om met kussens aan de slag te gaan in je interieur! Vind je het lastig de juiste kussens te kiezen? Wij zetten 5 tips op een rij!

Tip 1


Maak eerst een kleurenpalet en kies voor kleuren die op dit moment al terugkomen in jouw interieur. Door tinten uit dezelfde kleurenfamilie, zoals verschillende tinten groen, met elkaar te combineren, ontstaat er eenheid en blijft het geheel toch speels.

Tip 2

Kussens zijn te koop in verschillende vormen en dat maakt het combineren van verschillende kussens alleen maar leuker! Je kunt vierkante vormen combineren met ronde vormen. Leg de ronde kussens in de hoeken van de bank en de vierkante kussens ertussen zodat er een leuk geheel ontstaat.

Tip 3


Kussens zijn ook perfect om te spelen met kleuren. Je kunt dezelfde tinten gebruiken, bijvoorbeeld een licht kleurenpalet gecombineerd met donkere kleuren in dezelfde kleurfamilie of andersom. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een afwijkende kleur. De kleur groen kun je bijvoorbeeld prima combineren met terra of oker kussens.

Tip 4

Verschillende stoffen met elkaar combineren geeft sfeer, warmte en afwisseling. Denk aan het mooie warme velvet gecombineerd met een natuurlijke katoenen stof met franjes.

Tip 5


Combineer en probeer verschillende kussens uit. Zoek in de winkel waar je aan het shoppen bent een bank uit die qua kleur en misschien ook model een beetje lijkt op de bank die je thuis hebt staan. Gooi daar alle kussentjes op die je verzameld hebt, op deze manier zie je direct of het bij elkaar past. De showroom van Home67 zit in Heemskerk, kom dus gezellig bij ons de kussens stylen!

♥ Team Home67