Dessins hebben een groot effect op een ruimte

Grafische dessins in het interieur; abstracte patronen, organische vormen en strakke lijnen het mag allemaal. Wij laten zien hoe dessins een groot effect hebben op een ruimte én hoe jij het juiste design voor jouw interieur kiest!

Zo maken gekleurde patronen je huis vrolijker, zachte rondingen brengen warmte en strakke lijnen zorgen voor rust in huis. En geometrische vormen? Deze dessins maken je huis kunstzinnig en persoonlijk.


De kracht van het vloerkleed

Dat een vloerkleed veel invloed op een ruimte kan hebben, wordt soms nog wel eens onderschat. Omdat een vloerkleed een groot deel van de vloer in beslag neemt, is het echt een interieuritem dat de basis van de ruimte kan vormen.


Voor als je van een speels interieur houdt

Het design met de geometrische, ronde vormen maakt je interieur net wat knusser en gezelliger. Vloerkleed Cava is makkelijk te combineren en het maakt jouw woning helemaal compleet!


Voor als je fan bent van een minimalistisch interieur

De vergrijsde kleurtinten van Vloerkleed Eli lopen mooi in elkaar over, het design valt op in de ruimte zonder direct te overheersen.


Voor als houdt van het mixen van verschillende stijlen

Het design van Vloerkleed Ova is combinatie van strakke lijnen met ronde vormen. Dit vloerkleed verbindt alle meubels en vormen in de ruimte.


Voor als je een uitgesproken smaak hebt

Ben je een designliefhebber? Het organische Vloerkleed Form heeft een opvallend design en creëert een moderne sfeer met een kunstzinnig randje.


Voor welke creatie ga jij?