Het is Oktober Woonmaand bij Home67!Het is Oktober Woonmaand, een maand vol woonverrassingen! Dé tijd om de warmte naar binnen te halen. Met zachte stoffen, diepe kleuren en gezellige woonaccessoires creëer je jouw perfecte thuis. Ontdek het tijdens de woonmaand bij Home67!

De herfst is een mooi moment om het interieur te veranderen. We maken ruimte voor de knusse woonaccessoires voor de wintermaanden en hebben meer behoefte aan warmte, kleur en gezelligheid. Met een paar aanpassingen is jouw interieur klaar voor een nieuw seizoen. Een comfortabele fauteuil, een paar nieuwe kussens of een warm vloerkleed in de zithoek doet wonderen. Het wordt natuurlijk ook eerder donker, daarom mag goede sfeerverlichting ook niet ontbreken om het ‘s avonds gezellig en knus te maken.

Inspiratie
Tijdens de oktober woonmaand is er bij Home67 volop inspiratie te vinden! Online en in onze showroom in Heemskerk kan je je laten inspireren door de verschillende trends voor dit najaar en nieuwe producten uit onze collectie. Daarnaast verassen we je met een te gekke winactie.

Gratis interieuradvies
Ben je toe aan een nieuwe bank, fauteuil, vloerkleed, een eethoek óf een compleet interieur, maar weet je niet waar je moet beginnen? Onze interieurstylist Lizzy helpt je daar graag bij. Dit kan persoonlijk of online, waar jij je het prettigst bij voelt! Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom in Heemskerk.