Nieuw jaar. Nieuwe ideeën. Nieuw interieur!

Het nieuwe jaar is de beste tijd om eens kritisch naar je interieur te kijken! Is het tijd voor een nieuwe bank? Is het vloerkleed nodig aan vervanging toe? Shop alles voor een comfortabele start van het nieuwe jaar bij Home67! Wil je het nieuwe jaar fris en opgeruimd beginnen? Wij geven je de nodige tips.

Opruimen
Een nieuw interieur begint bij een grote schoonmaak in huis. Sommige ruimtes kunnen al snel rommelig en chaotisch ogen. Wil je het overzicht bewaren, bedenk dan van tevoren alvast wat je gaat opbergen en wat je hiervoor nodig hebt.

Denk vooral niet te lang na, opruimen is een kwestie van gewoon beginnen. Wanneer je dit lastig vindt is het een idee om je spullen per categorie op te ruimen. Vervolgens kun je je spullen een vaste plek geven, wat ervoor zorgt dat deze niet kwijtraken. Heb je te veel spullen in huis? Dan is ‘ont-spullen’ ook een goede optie.

Het nieuwe jaar is
de beste tijd om
eens kritisch naar
je interieur te kijken!

Accessoires en materiaalgebruik
Januari en februari staan bekend om de koudste maanden van het jaar. Het gebruik van accessoires, zoals kussens, plaids en vloerkleden is een van de manieren om je interieur klaar te maken voor de winter. Kies vooral voor zachte stoffen zoals dons, wol of een schapenvacht. Naast dat deze accessoires lekker zacht zijn, zien ze er ook leuk uit. Hierdoor heb jij een mooi en bruikbaar stuk decoratie in je interieur. Zeker in deze tijd waarin we veel thuis moeten blijven, kan je ze goed gebruiken voor een koude avond op de bank.

Natuurlijke elementen
Een van de interieurtrends van 2021 is het gebruik van natuurlijke elementen, zoals hout. Houten meubels geven namelijk het warme, winterse gevoel. Voor houten meubelen ben je bij home67 absoluut aan het juiste adres. Onze meubels zijn niet alleen tijdloos, maar zijn ook van een hoge kwaliteit waardoor je hier een lange tijd plezier van hebt! Dit is een voor velen een groot voordeel, zeker nu de trend duurzaamheid een steeds belangrijkere rol gaat spelen in onze levens.

Lichtgebruik
Doordat het in de winter zo donker en het snel grauw kan aanvoelen in je interieur, kan het gebruik van licht een gezellige en romantische sfeer creëren binnen je interieur. Vooral zacht licht of kaars licht werkt zeer goed in de winterperiode, zoals bij Touwlamp Saar en Vloerlamp Vintage het geval is.

Het maken van keuzes kan soms lastig zijn, onze interieurstyliste helpt je daar graag (online) bij. Stuur ons een bericht, klik rechtsonder op de website en start een chat of via Instagram @home67nl.