Binnenkijken in het bohemian interieur van Strandpaviljoen Sout

Het is altijd zo leuk om te zien hoe de producten van Home67 een mooi plekje krijgen! Wij namen afgelopen week een kijkje bij Strandpaviljoen SOUT in Wijk aan Zee.Bij het openen van de deuren
van SOUT valt direct de relaxte sfeer
en het bohemian interieur op.

Strandpaviljoen SOUT heeft uit de collectie van Home67 Dressoir Huub Hout 125 cm en Vakkenkast Huub Hout 80 cm staan. Bij het openen van de deuren van SOUT valt direct de relaxte sfeer en het bohemian interieur op. De vakkenkasten zorgen voor een overzichtelijk en ruimtelijk gevoel door de open vakken. Daarnaast past het materiaal metaal in combinatie met mangohout perfect in de kleurrijke, bohemien stijl van het strandpaviljoen.

Vakkenkast Huub kan ook mooie aanwinst zijn voor jouw bedrijf, restaurant, hotel, vergaderruimte of kantoor! Creëer bijvoorbeeld een aparte ruimte door een vakkenkast/ roomdivider midden in de ruimte te plaatsen of haaks tegen de wand. De open vakken van Vakkenkast Huub kunnen ingericht worden met spullen die dagelijks gebruikt worden, op deze manier is het overzichtelijk en binnen handbereik. Of stal bijvoorbeeld verschillende spulletjes uit die passen bij jouw bedrijf, voor een persoonlijke en gezellige touch!


Wij van Home67 helpen je graag met de zoektocht naar de juiste kast voor jouw bedrijf! Wil je graag advies? Neem dan contact op via info@home67.nl of bel ons op: 0251 76 90 41.