Blog

 1. Salontafel-trends van 2021 om blij van te worden!

  Salontafel-trends van 2021 om blij van te worden!

  Van rond tot recht, van verschillende combinaties tot een opzichzelfstaande eye-catcher. Of de salontafel nu als blikvanger dient of onopvallend in de woonkamer wordt geplaatst: een salontafel is een onmisbaar woonitem! De salontafel komt pas echt goed tot zijn recht als hij bij de rest van jouw interieur past. Wij vertellen je daarom in deze blog wat dé salontafel-trends van 2021 zijn!

  Lees meer »
 2. Groen in je interieur

  Groen in je interieur

  In onze vorige blog heb je al kunnen lezen dat het gebruik van frisse kleuren, zoals de kleur groen, zorgen voor het echte lente-gevoel in huis. De kleur groen is helemaal terug van weggeweest. Sinds een paar jaar zien we steeds meer groen in het interieur. En Home67 is ook fan: let’s go green!

  Lees meer »
 3. Haal de lentekriebels in huis

  Haal de lentekriebels in huis

  De lente is officieel begonnen! Ben je klaar voor een nieuwe start? Waarschijnlijk ben je hier wel aan toe na het jaar dat we achter de rug hebben. Laat de lente daar een goed moment voor zijn. Bij de lente denken wij altijd aan veel bloemen en planten, gezellige kleurtjes en natuurlijk de eerste zonnestralen! Aan de hand van een paar simpele trucs creëer je het ultieme lentegevoel.

  Lees meer »
 4. De woontrends van 2021

  De woontrends van 2021

  In deze roerige tijden hechten we meer dan ooit waarde aan een fijn thuis. Creëer dat gevoel met lichte tinten, ronde vormen en knuffelbare stoffen. Dit zijn dan ook de belangrijkste interieurtrends van 2021. Dit nieuwe jaar staat helemaal in het teken van jezelf zijn, warmte, rust, gezelligheid en een nieuw begin.

  Lees meer »
 5. Nieuw jaar. Nieuwe ideeën. Nieuw interieur!

  Nieuw jaar. Nieuwe ideeën. Nieuw interieur!

  Het nieuwe jaar is de beste tijd om eens kritisch naar je interieur te kijken! Is het tijd voor een nieuwe bank? Is het vloerkleed nodig aan vervanging toe? Shop alles voor een comfortabele start van het nieuwe jaar bij Home67! Wil je het nieuwe jaar fris en opgeruimd beginnen? Wij geven je de nodige tips.

  Lees meer »
 6. DIY: Trendy droogbloemen in de kerstboom

  DIY: Trendy droogbloemen in de kerstboom

  Het optuigen en versieren van de kerstboom is voor velen een magisch moment. Wat jouw boom dit jaar helemaal af maakt? Versiering rechtstreeks uit de natuur én de trend van 2020: droogbloemen!  Lees meer »
 7. Zo maak je je huis Herfstklaar!

  Zo maak je je huis Herfstklaar!

  De zomer is voorbij; het is oktober. In deze maand wordt het kouder buiten, de bladeren vallen van de bomen en het regent veel. Wij kunnen ons dus goed voorstellen dat je het liefst warm en knus binnen zit. Voordat je dat kunt doen is het belangrijk dat je huis hier ook klaar voor is. Daarom geven wij je de nodige tips om je huis helemaal klaar te stomen voor dit herfstseizoen!

  Lees meer »
 8. De voordelen van een rond vloerkleed

  De voordelen van een rond vloerkleed

  Je interieur is pas echt compleet als je op de vloer een mooi vloerkleed hebt liggen. Maar ga eens voor wat anders dan recht. Kies voor een rond vloerkleed!

  Lees meer »
 9. Haal de zomer in huis met deze tips!

  Haal de zomer in huis met deze tips!

  De zomer staat om de hoek: tijd om een frisse wind door je interieur te laten gaan. Maar hoe breng je dat zomerse gevoel in je interieur? Ik heb 5 tips voor je op een rijtje gezet.

  Lees meer »
 10. Je huis inrichten? 6 tips voor online interieur shoppen

  Je huis inrichten? 6 tips voor online interieur shoppen

  Op dit moment kan je helaas niet de woonboulevard afstruinen naar nieuwe meubels en een dosis inspiratie. Daarom willen we je graag helpen met tips voor het online shoppen voor je interieur!

  Lees meer »
Pagina