Blog

 1. Paastafelen! Hoe creëer ik een fijne eethoek?

  Paastafelen! Hoe creëer ik een fijne eethoek?

  Het is voorjaar en dat betekent dat er weer een aantal fijne feestdagen voor de deur staan, waaronder Pasen! Is het bij jou ook een traditie om samen met familie uitgebreid te ontbijten of te brunchen en lekker lang na te tafelen? Een mooi moment om te zorgen dat de eethoek een gezellige en sfeervolle plek is. Heb je daar hulp bij nodig? Lees dan snel verder!

  Lees meer »
 2. Breng de lente in huis met deze 3 stappen

  Breng de lente in huis met deze 3 stappen

  Het zonnetje laat zich langzaam weer zien, de dagen worden langer en de natuur komt tot leven. Voel je ook al de lentekriebels? Met die nieuwe energie kan je aan de slag om de lente in huis te verwelkomen. Met deze 3 stappen maak je van je knusse winterinterieur een fris lente-interieur!

  Lees meer »
 3. Begin 2022 goed!

  Begin 2022 goed!

  Een nieuw jaar betekent voor veel mensen een nieuwe start met goede voornemens. We hebben ondertussen alle feestversieringen weer de deur uitgegooid en kijken uit naar een opgeruimd en fris huis. Wat zijn je woonwensen voor dit nieuwe jaar? Mis je iets in je huidige interieur? Wil je meerdere ruimtes (her)inrichten? Of wil je je interieur wat warmer aankleden? Wij geven je inspiratie om het nieuwe jaar goed te beginnen!

  Lees meer »
 4. Een donker interieur. Durf jij het aan? 

  Een donker interieur. Durf jij het aan? 

  Deze week: Interieurtrend 4 - Donker interieur. Terwijl we het in de vorige blog hadden over een licht en neutraal interieur, kun je juist ook kiezen voor een donker interieur. Van de combinatie ‘donker’ en ‘interieur’ worden veel mensen al snel zenuwachtig. Donkere muren, vloeren en meubels in huis is gedurfd maar kan echt een gevoel van luxe geven. We kiezen er snel voor om het hele interieur licht te houden en hier en daar misschien wat donkere accessoires toe te voegen. Lichte kleuren hebben ook zeker zijn charmes en maken een ruimte optisch groter. Daarentegen is een donkere woonkamer heel knus, mysterieus en romantisch.

  Lees meer »
 5. Najaar-proof: Het knuffelbare interieur

  Najaar-proof: Het knuffelbare interieur

  Deze week: Interieurtrend 3 - knuffelbaar interieur. Als de blaadjes van de bomen vallen is er niets lekkerders dan binnen zitten! We zoeken dit seizoen echt de gezelligheid weer op en verlangen in deze maanden vooral naar een knus en warm interieur. De ideale interieurtrend voor het najaar is het ‘knuffelbare’ interieur. Veel kussens, ronde vormen, zachte stoffen en hoogpolige vloerkleden passen in deze interieurtrend. De inrichting van de slaapkamer vormt een steeds belangrijker onderdeel van je interieur. Logisch; je brengt er immers vele uren per dag door. Je slaapkamer is de plek waar je tot rust komt. Eenheid in je interieur brengt die kalmte en zorgt ervoor dat je uitgerust aan de dag begint. Met deze interieurtrend maak je je slaapkamer nóg aangenamer.

  Lees meer »
 6. WIN! Maak kans op Salontafel Sarno - Set van 2!

  WIN! Maak kans op Salontafel Sarno - Set van 2!

  Tijdens de woonmaand maak je kans op Salontafel Sarno - Set van 2. Nieuw in de collectie en dé perfecte aanwinst voor jouw zithoek! Doe mee via Instagram of Facebook. Daar lees je hoe je kans maakt op deze leuke salontafelset! De winnaar wordt op vrijdag 29 oktober bekend gemaakt.

  Lees meer »
 7. Dit is een blijvertje: Groen in huis!

  Dit is een blijvertje: Groen in huis!

  Deze week: Interieurtrend 2 – Groen in huis. Groen is een kleur die we op het moment veel zien en is daarmee ook een trend die al even duurt. Een leuke trend wat ons betreft! Wil jij ook graag wat meer groen in huis? Home67 geeft je tips om je hierbij te helpen! De kleur groen staat voor evenwicht, groei en balans. De kleur heeft een rustgevende en ontspannende werking en geeft ons kracht en energie. Groen is er natuurlijk in veel tinten. Appeltjesgroen, felgroen, donkergroen, vergrijsd groen. Vandaar dat je deze kleur op vele manieren kunt toepassen in het interieur.

  Lees meer »
 8. Ronde vormen in het interieur zijn helemaal in!

  Ronde vormen in het interieur zijn helemaal in!

  Deze week: Interieurtrend 1 – Ronde vormen. Je ziet het overal: ronde en organische (natuurlijke) vormen in het interieur. Het is wederom een interieurtrend die we ook in 2021 weer veel voorbij zien komen. Maar wat maakt deze interieurtrend nou zo geliefd? Ronde, natuurlijke vormen doorbreken de strakke, rechte lijnen (die we altijd gewend waren) in huis. Het geeft de ruimte een zachte en vriendelijke uitstraling. Dit is ook precies waar we tegenwoordig steeds meer behoefte aan hebben: meer zachtheid en comfort om ons heen.

  Lees meer »
 9. Het is Oktober Woonmaand bij Home67!

  Het is Oktober Woonmaand bij Home67!

  Het is Oktober Woonmaand, een maand vol woonverrassingen! Dé tijd om de warmte naar binnen te halen. Met zachte stoffen, diepe kleuren en gezellige woonaccessoires creëer je jouw perfecte thuis. Ontdek het tijdens de woonmaand bij Home67! De herfst is een mooi moment om het interieur te veranderen. We maken ruimte voor de knusse woonaccessoires voor de wintermaanden en hebben meer behoefte aan warmte, kleur en gezelligheid. Met een paar aanpassingen is jouw interieur klaar voor een nieuw seizoen. Een comfortabele fauteuil, een paar nieuwe kussens of een warm vloerkleed in de zithoek doet wonderen. Het wordt natuurlijk ook eerder donker, daarom mag goede sfeerverlichting ook niet ontbreken om het ‘s avonds gezellig en knus te maken.

  Lees meer »
 10. Interieuradvies bij Home67

  Interieuradvies bij Home67

  Ga je binnenkort verhuizen? Of kan jouw huidige interieur wel een upgrade gebruiken? Heb je wel ideeën, maar weet je niet hoe dit gecombineerd kan worden tot een geheel? Kiezen uit zoveel woonstijlen en materialen is een lastige opgave. Wat je vraag ook is, onze interieurstyliste Lizzy staat graag voor je klaar om je te helpen, antwoord te geven op al je vragen en jouw wensen te vertalen naar een passend interieuradvies.

  Lees meer »
Pagina