Blog

 1. Zo maak je je huis Herfstklaar!

  Zo maak je je huis Herfstklaar!

  De zomer is voorbij; het is oktober. In deze maand wordt het kouder buiten, de bladeren vallen van de bomen en het regent veel. Wij kunnen ons dus goed voorstellen dat je het liefst warm en knus binnen zit. Voordat je dat kunt doen is het belangrijk dat je huis hier ook klaar voor is. Daarom geven wij je de nodige tips om je huis helemaal klaar te stomen voor dit herfstseizoen!

  Lees meer »
 2. De voordelen van een rond vloerkleed

  De voordelen van een rond vloerkleed

  Je interieur is pas echt compleet als je op de vloer een mooi vloerkleed hebt liggen. Maar ga eens voor wat anders dan recht. Kies voor een rond vloerkleed!

  Lees meer »
 3. Haal de zomer in huis met deze tips!

  Haal de zomer in huis met deze tips!

  De zomer staat om de hoek: tijd om een frisse wind door je interieur te laten gaan. Maar hoe breng je dat zomerse gevoel in je interieur? Ik heb 5 tips voor je op een rijtje gezet.

  Lees meer »
 4. Je huis inrichten? 6 tips voor online interieur shoppen

  Je huis inrichten? 6 tips voor online interieur shoppen

  Op dit moment kan je helaas niet de woonboulevard afstruinen naar nieuwe meubels en een dosis inspiratie. Daarom willen we je graag helpen met tips voor het online shoppen voor je interieur!

  Lees meer »
 5. Geef eenvoudig kleur aan je interieur: Styling met kussens

  Geef eenvoudig kleur aan je interieur: Styling met kussens

  Met kussens kan je het interieur tot een geheel maken, het is een ideale aanvulling en kan bepaalden kleuren in je interieur versterken. Het is dan ook heel erg leuk om met kussens aan de slag te gaan in je interieur!

  Lees meer »
 6. Back to Basic: Woontrend 2020

  Back to Basic: Woontrend 2020

  Dé interieurtrend van 2020: Back to Basic! Deze trend zit voornamelijk in ons gevoel. Onze betrokkenheid bij het milieu en het thema duurzaamheid heeft zéker ook effect op de kleuren en materialen die we toepassen in ons interieur.

  Lees meer »
 7. Kerst op tafel: 5 feestelijke decoratie tips

  Kerst op tafel: 5 feestelijke decoratie tips

  Met Kerst is een mooi gedekte tafel toch wel één van de eyecatchers in huis, alles mag er in deze tijd wat feestelijker uitzien! De moeite is meestal klein, maar het effect daarentegen heel groot. Met deze 5 decoratie tips tover ook jij jouw kersttafel om voor het feestmaal.

  Lees meer »
 8. A touch of vintage

  A touch of vintage

  Al langere tijd passen we de vintage trend toe in ons interieur. Deze trend is op veel verschillende manieren toe te passen, onze persoonlijke favoriet: Vintage vloerkleden. Waarom? Een vloerkleed is een echte sfeermaker in huis en heeft direct veel invloed op de ruimte!

  Lees meer »
 9. Maak kennis met de kleur van het jaar 2020, Tranquil Dawn

  Maak kennis met de kleur van het jaar 2020, Tranquil Dawn

  Ben je toe aan wat rust in je interieur? Dan is de trendkleur Tranquil Dawn wat voor jou! De kleur die tussen groen, grijs en blauw zit straalt helderheid, licht en warmte uit.

  Lees meer »
 10. Waarom wij als een blok zijn gevallen voor mangohout

  Waarom wij als een blok zijn gevallen voor mangohout

  Mangohout is een kenmerkend materiaal van de producten van Home67. Mangohout heeft in de basis een warme kleur, maar door de kleurschakeringen in het hout kunnen er afwijkingen zijn. Het is ook mogelijk dat er een gele gloed over het blad zit. Dit hoort bij het type hout. Het geeft meubels een robuuste en sierlijke uitstraling. Elk meubel is dus uniek!

  Lees meer »
Pagina
Slava Yurthev Copyright