Blog

 1. Nieuw jaar. Nieuwe ideeën. Nieuw interieur!

  Nieuw jaar. Nieuwe ideeën. Nieuw interieur!

  Het nieuwe jaar is de beste tijd om eens kritisch naar je interieur te kijken! Is het tijd voor een nieuwe bank? Is het vloerkleed nodig aan vervanging toe? Shop alles voor een comfortabele start van het nieuwe jaar bij Home67! Wil je het nieuwe jaar fris en opgeruimd beginnen? Wij geven je de nodige tips.

  Lees meer »
 2. DIY: Trendy droogbloemen in de kerstboom

  DIY: Trendy droogbloemen in de kerstboom

  Het optuigen en versieren van de kerstboom is voor velen een magisch moment. Wat jouw boom dit jaar helemaal af maakt? Versiering rechtstreeks uit de natuur én de trend van 2020: droogbloemen!  Lees meer »
 3. Zo maak je je huis Herfstklaar!

  Zo maak je je huis Herfstklaar!

  De zomer is voorbij; het is oktober. In deze maand wordt het kouder buiten, de bladeren vallen van de bomen en het regent veel. Wij kunnen ons dus goed voorstellen dat je het liefst warm en knus binnen zit. Voordat je dat kunt doen is het belangrijk dat je huis hier ook klaar voor is. Daarom geven wij je de nodige tips om je huis helemaal klaar te stomen voor dit herfstseizoen!

  Lees meer »
 4. De voordelen van een rond vloerkleed

  De voordelen van een rond vloerkleed

  Je interieur is pas echt compleet als je op de vloer een mooi vloerkleed hebt liggen. Maar ga eens voor wat anders dan recht. Kies voor een rond vloerkleed!

  Lees meer »
 5. Haal de zomer in huis met deze tips!

  Haal de zomer in huis met deze tips!

  De zomer staat om de hoek: tijd om een frisse wind door je interieur te laten gaan. Maar hoe breng je dat zomerse gevoel in je interieur? Ik heb 5 tips voor je op een rijtje gezet.

  Lees meer »
 6. Je huis inrichten? 6 tips voor online interieur shoppen

  Je huis inrichten? 6 tips voor online interieur shoppen

  Op dit moment kan je helaas niet de woonboulevard afstruinen naar nieuwe meubels en een dosis inspiratie. Daarom willen we je graag helpen met tips voor het online shoppen voor je interieur!

  Lees meer »
 7. Geef eenvoudig kleur aan je interieur: Styling met kussens

  Geef eenvoudig kleur aan je interieur: Styling met kussens

  Met kussens kan je het interieur tot een geheel maken, het is een ideale aanvulling en kan bepaalden kleuren in je interieur versterken. Het is dan ook heel erg leuk om met kussens aan de slag te gaan in je interieur!

  Lees meer »
 8. Back to Basic: Woontrend 2020

  Back to Basic: Woontrend 2020

  Dé interieurtrend van 2020: Back to Basic! Deze trend zit voornamelijk in ons gevoel. Onze betrokkenheid bij het milieu en het thema duurzaamheid heeft zéker ook effect op de kleuren en materialen die we toepassen in ons interieur.

  Lees meer »
 9. Kerst op tafel: 5 feestelijke decoratie tips

  Kerst op tafel: 5 feestelijke decoratie tips

  Met Kerst is een mooi gedekte tafel toch wel één van de eyecatchers in huis, alles mag er in deze tijd wat feestelijker uitzien! De moeite is meestal klein, maar het effect daarentegen heel groot. Met deze 5 decoratie tips tover ook jij jouw kersttafel om voor het feestmaal.

  Lees meer »
 10. A touch of vintage

  A touch of vintage

  Al langere tijd passen we de vintage trend toe in ons interieur. Deze trend is op veel verschillende manieren toe te passen, onze persoonlijke favoriet: Vintage vloerkleden. Waarom? Een vloerkleed is een echte sfeermaker in huis en heeft direct veel invloed op de ruimte!

  Lees meer »
Pagina
Slava Yurthev Copyright